Tuinmeubelen

Onze tuinmeubelen maken het verschil 

100% Belgische makelij

Kies voor de beste kwaliteit met meubelen van Jardinico. Jardinico is een Belgisch merk dat deuren opent naar het perfecte exterieur door unieke en exclusieve meubelen toe te voegen aan uw tuin of terras. 

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en helpen u graag uw terras of tuin inrichten. In onze showtuin kan u enkele modellen zien, voelen en uitproberen. U zal versteld staan van de ‘lichtheid’ van de meubelen en tegelijkertijd overtuigd zijn van de kwaliteit.

Met verschillende stalen laten we graag alle materialen zien voor de tabletten en de kussens.

Het is ook mogelijk om een terrasoverkapping te laten aanleggen en daarbij direct alles in te richten met onze unieke meubels.

Dankzij innovatieve ontwerpen tafelt u – met of zonder uw gasten – comfortabeler en sfeervoller dan ooit.

Waarom kiezen voor Outdoor Luxury

Oerdegelijke kwaliteit 

Outdoor Luxury is een specialistisch bedrijf die gericht is op het creëren van uw droomterras. Daarnaast bieden wij nog enkele overige diensten aan op het gebied van tuinen. Wij onderscheiden ons door de excellente kwaliteit van onze producten en bieden enkel unieke producten aan. Wij hebben ruime ervaring en leveren vakmanschap, dat ziet u in alles terug. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat u écht tevreden bent met het resultaat. Om dat te bereiken zetten wij ons volledig in op een goede communicatie tussen de beide partijen. Wij ondersteunen u volledig en bieden eerlijke adviezen. 

 

Excellente kwaliteit

w

Goede communicatie

Ruime ervaring

Unieke producten

Vakmanschap

Wat onze tuinmeubels onderscheid

Vakmanschap & Design

Een ruime functionaliteit en een uniek design. Comfort in combinatie met een chique, strakke en luxueuze uitstraling: de meubelen van Jardinico zorgen voor een mooi geheel.

De producten van Jardinico zijn gemaakt om jarenlang mee te gaan en vergen dan ook weinig onderhoud.

Afhankelijk van het soort meubilair, zijn deze UV – en vorst bestendig. Al het meubilair is bestand tegen verschillende weertypes. Wanneer u kiest voor deze meubels kiest u voor kwaliteit en uniek Belgisch vakmanschap.

De meubelen stralen een warme gezelligheid uit en zorgen voor de perfecte aanvulling op uw terras of in uw tuin.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Voor al uw vragen, advies of een offerte