+32 476 02 11 40 info@outlux.be

Tuinmeubelen

Onze tuinmeubelen maken het verschil 

100% Belgische makelij

Onze Joli tuinmeubelen stralen pure luxe en kwaliteit uit. Doordat alles in België wordt ontworpen en hier ook met de hand wordt gemaakt, kunnen we spreken van écht vakmanschap. De unieke kwaliteit vindt u tot in de kleinste details terug. 

Wij kunnen u uitgebreid adviseren over alle mogelijkheden. Uiteraard is het ook mogelijk om advies te krijgen op maat, zo kunnen wij u helpen bij het inrichten van uw terras of tuin. Naast het bieden van advies kunnen wij de producten leveren waarbij wij rekening houden met al uw wensen. 

Het is ook mogelijk om een terrasoverkapping te laten aanleggen en daarbij direct alles in te richten met onze unieke meubels.

Dankzij innovatieve ontwerpen tafelt u – met of zonder uw gasten – comfortabeler en sfeervoller dan ooit.

Waarom kiezen voor Outdoor Luxury

Oerdegelijke kwaliteit 

Outdoor Luxury is een specialistisch bedrijf die gericht is op het creëren van uw droomterras. Daarnaast bieden wij nog enkele overige diensten aan op het gebied van tuinen. Wij onderscheiden ons door de excellente kwaliteit van onze producten en bieden enkel unieke producten aan. Wij hebben ruime ervaring en leveren echt vakmanschap, dat ziet u in alles terug. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat u écht tevreden bent met het resultaat. Om dat te bereiken zetten wij ons volledig in op een goede communicatie tussen de beide partijen. Wij ondersteunen u volledig en bieden eerlijke adviezen. 

 

Excellente kwaliteit

w

Goede communicatie

Ruime ervaring

Unieke producten

Vakmanschap

Wat onze tuinmeubels onderscheid

Vakmanschap & Design

Door hun ruime functionaliteit en het specifieke design komen de meubels evengoed binnenskamers als buiten tot hun recht. Comfort in combinatie met een chique, strakke en luxueuze uitstraling staat centraal. 

De producten van Joli zijn gemaakt om jarenlang mee te gaan en vergen dan ook weinig onderhoud. 

Afhankelijk van het soort meubilair, zijn deze UV – en vorst bestendig. Al het meubilair is bestand tegen verschillende weertypes. Wanneer u kiest voor deze meubels kiest u voor kwaliteit en uniek Belgisch vakmanschap. 

Alle grondstoffen zijn van Europese kwaliteit en worden integraal tot eindproduct verwerkt in België. Het moderne karakter van de eigentijdse meubels combineert moeiteloos strak design met warme gezelligheid.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Voor al uw vragen, advies of een offerte