Over Outdoor Luxury (Outlux)

Wie zijn wij 

Nancy & Tim – oprichters Outlux

Na een lange zoektocht naar het ideale ‘outdoor living’ nam Nancy het heft in eigen handen en stapte rechtstreeks naar de fabrikant om haar droom waar te maken. De zoektocht inspireerde Nancy & Tim om anderen wegwijs te maken in de wereld van outdoor luxury.
Outlux was geboren.

Tim en Nancy geven u met plezier en steeds met de glimlach persoonlijk advies. Uw terras, pool house of tuinberging worden omgetoverd tot een unieke en nieuwe leefruimte. Samen met uw eigen wensen leidt dit tot creaties die verder gaan dan de standaard oplossingen. Kom eens langs in onze Outlux showtuin en beleef de mogelijkheden. Hier hebben we verschillende terrasoverkappingen tentoongesteld. Ook voor de verdere terrasinrichting kan je hier terecht.


Bij Outlux werken we enkel met A-klasse materialen. Aluminium terrasoverkappingen en zonneschermen zijn van Duitse topkwaliteit. Deze bieden ook beschutting tegen weer en wind, niet enkel tegen de zon. Belgische tuinmeubelen, 100% Belgische kwaliteit en makelij. Er is ook grote keuze in potterie voor buiten. Alles wat u nodig heeft voor uw terrasinrichting, kunnen wij voorzien. 

Het concept van Outlux

Wat wij doen

Outlux -dé referentie voor stijlvol buitenleven

Alles begint met een vrijblijvend gesprek. Wij luisteren naar uw wensen, lichten de mogelijkheden toe en doen gedetailleerde opmetingen. Alle informatie wordt door ons verwerkt. 
Hiermee wordt een duidelijke, gedetailleerde offerte uitgewerkt met alle informatie erbij.

Tijdens de uitvoering zorgt Nancy zelf dat alles vlot en netjes verloopt. We zorgen voor het totaalconcept: naast de terrasoverkappingen kan u ook bij ons terecht voor exclusieve terrasmeubelen of voor bouwkundige werken zoals o.a. het plaatsen van terrastegels.

De juiste beplanting zorgt voor de finishing touch. Wenst u nog andere elementen? Misschien een mooi waterelement in uw tuin? Daar zorgen we graag voor! 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Voor al uw vragen, advies of een offerte