Over Outdoor Luxury

Wie wij zijn

Nancy & Tim – oprichters Outlux

Na een lange zoektocht naar het ideale ‘outdoor living’ nam Nancy het heft in eigen handen en stapte rechtstreeks naar de fabrikant om haar droom waar te maken. De zoektocht inspireerde Nancy & Tim om anderen wegwijs te maken in de wereld van outdoor luxury. Outlux was geboren.

Tim en Nancy geven je met plezier en steeds met de glimlach persoonlijk advies. Jouw terras, pool house of tuinberging worden omgetoverd tot een unieke en nieuwe leefruimte. Samen met jouw eigen wensen leidt dit tot creaties die verder gaan dan de standaard oplossingen. Kom eens langs in onze Outlux showtuin en beleef de mogelijkheden. Hier hebben we verschillende terrasoverkappingen tentoongesteld. Ook voor de verdere terrasinrichting kan je hier terecht.

Bij Outlux werken we enkel met A-klasse materialen. Aluminium terrasoverkappingen en zonneschermen zijn van Duitse topkwaliteit. Deze bieden ook beschutting tegen weer en wind, niet enkel tegen de zon. Daarnaast hebben we ook een groot annbod aan Belgische tuinmeubelen, 100% Belgische kwaliteit en makelij. Er is ook grote keuze in potterie voor buiten. Alles wat je nodig hebt voor jouw terrasinrichting, kunnen wij voorzien. 

Het concept van Outlux

Wat wij doen

Outlux -dé referentie voor stijlvol buitenleven

Alles begint met een vrijblijvend gesprek. Wij luisteren naar jouw wensen, lichten de mogelijkheden toe en doen gedetailleerde opmetingen. Alle informatie wordt door ons verwerkt. Hiermee wordt een duidelijke, gedetailleerde offerte uitgewerkt met alle informatie erbij.

Tijdens de uitvoering zorgt Nancy zelf dat alles vlot en netjes verloopt. We zorgen voor het totaalconcept: naast de terrasoverkappingen kan je ook bij ons terecht voor exclusieve terrasmeubelen of voor bouwkundige werken zoals onder andere het plaatsen van terrastegels.

De juiste beplanting zorgt voor de finishing touch. Wens je nog andere elementen? Misschien een mooi waterelement in je tuin? Daar zorgen we graag voor! 

Waarom kiezen voor Outlux?

Ruim aanbod aan unieke producten

We onderscheiden ons door een breed assortiment aan exclusieve buitenleefproducten aan te bieden. Ons aanbod gaat van stijlvolle terrasoverkappingen tot klassevolle tuinmeubelen, tuindecoratie en waterelementen. Allemaal zorgvuldig geselecteerd om aan de unieke wensen van onze klanten te voldoen.

Excellente kwaliteit

Elk aangeboden product staat garant voor uitzonderlijke kwaliteit. We zetten in op duurzaamheid, gebruikmakend van hoogwaardige materialen die weerbestendig zijn en langdurig mee gaan. Zo kunnen klanten jarenlang van hun aankoop genieten.

Persoonlijke aanpak en transparante communicatie

We hechten veel waarde aan een persoonlijke relatie met onze klanten. Wij luisteren aandachtig naar de wensen en behoeften en zorgen voor heldere, transparante communicatie gedurende het gehele proces, van advies tot en met de afronding van het project.

Droomterras op maat

Ons doel is precies voldoen aan de specifieke dromen en eisen van onze klanten. We bieden maatwerkoplossingen aan waarbij elk detail wordt overwogen, zodat het eindresultaat volledig gepersonaliseerd is.

Deskundige montage

Professionaliteit staat voorop bij de installatie van de producten. Dankzij onze ervaren monteurs gebeurt elke montage op uiterst deskundige wijze. Dit garandeert een veilige en duurzame installatie van elk project.