Alba

Geavanceerd design met minimalistische architectuur.

Het lamellendak Alba beschikt met haar sterke, compacte en functionele structuur over alle benodigde ingrediënten van een geavanceerd design met de verfijning van minimalistische architectuur. Het product is bovendien uitgerust met de meest innoverende technische kenmerken.

De aluminium lamellen, die zijn gebogen voor een nog betere waterafvoer, zijn met de afstandsbediening eenvoudig te roteren tot wel 150 graden. Zo kan je het ideale klimaat creëren onder jouw Alba. Met de positie van de lamellen kan je de hoeveelheid inkomend licht, de ventilatie en daarmee dus de temperatuur van jouw omgeving, volledig naar wens aanpassen. Met de lamellen schuin en half gesloten, worden zonnestralen prima gereflecteerd. Hiermee ontstaat een prachtig schaduwpatroon en bovendien creëer je een heerlijke luchtstroom, zodat de Alba jou een perfecte oplossing biedt op hete zomerdagen, wanneer de zon hoog aan de hemel staat.

Door de lamellen maximaal te openen, zorgt Alba ervoor dat jouw binnenruimte op fraaie natuurlijk wijze overgaat in jouw buitenruimte. Ook de Alba is verkrijgbaar in een bi-color versie, waarmee je jouw lamellendak dus volledig kan personaliseren.

N

Diverse afmetingen verkrijgbaar, vrijwel overal toepasbaar.

N

Met afstandsbediening te bedienen.

N

Uitgerust met de meest innoverende technische kenmerken.

N

Alles naar wens aan te passen.

Brochure bekijken? 

Vul hiernaast jouw gegevens in en bekijk direct.