Pergola terrasoverkapping

Zonnescherm voor elk weertype

Pergola overkappingen bieden een sfeervolle toevoeging aan elke tuin. Ze bieden flexibiliteit in ontwerp om aan elke stijl te voldoen. Een pergola verhoogt de privacy en comfort in jouw buitenruimte, terwijl ze een open en luchtige sfeer behouden. Perfect voor wie op zoek is naar een stijlvolle, maar praktische buitenruimte.

Klaar voor jouw droomterras?

Outlux zorgt voor de totale inrichting van je terras. We specialiseren ons vooral in terrasoverkappingen, maar onze expertise reikt veel verder. Zo leveren wij bijvoorbeeld stijlvolle tuinmeubelen, aanvullende tuindecoratie en sprankelende waterelementen. Ook voor vakkundige tegelwerken op je terras ben je bij ons aan het juiste adres. We staan met veel plezier klaar om jouw buitenruimte om te toveren tot een plek van comfort en stijl.

Onze terrasoverkappingen zijn ontworpen om het hele jaar door te kunnen genieten. Bovendien zorgen we voor beschutting en verwarming tegen weer en wind. 

N

Outlux creëert extra ruimte aan uw woning

N

Outlux biedt voor alle situaties en wensen een oplossing op maat

N

Unieke kwaliteitsproducten, speciaal gericht op ons Noord-Europese klimaat

N

Persoonlijk advies en deskundige montage

N

Ongekende service op maat

Ontdek Outlux

Ontdek Outlux, waar jouw buitenruimte getransformeerd wordt in een luxueus toevluchtsoord. Als experts in hoogwaardige terrasoplossingen bieden wij een uitgebreide collectie van exclusieve producten. Van overkappingen tot meubilair, allemaal ontworpen om jouw buitenleven te verrijken. Met een passie voor kwaliteit en een persoonlijke benadering maken we van jouw droomterras een realiteit.