+32 476 02 11 40 info@outlux.be

Tuindecoratie

Passende decoratie voor een luxe tuin 

Van bloembakken tot multimedia

Naast dat wij terrasoverkappingen en zonwering aanleggen, kunnen wij ook uw tuin aankleden. De tuindecoratie die wij leveren onderscheidt zich door de hoge kwaliteit en luxe uitstraling. Daarnaast hebben wij een unieke kijk op de aankleding van uw tuin waardoor wij samen met de klant tot mooie en passende tuinen komen. Wij leveren decoratie als: beplanting, bloembakken, tegels, elektriciteitswerken, multimedia en waterelementen. 

De tuindecoratie is de uitstraling van uw tuin. Wij hechten daarom veel waarde aan de selectie van deze decoratie. Outlux heeft veel ervaring met het aankleden van tuinen en kan daarom binnen elke smaak een mooie samenstelling van producten aanbieden. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u 100% tevreden bent met de ontwerpen en geleverde producten. 

Door de tuindecoratie van Outlux wordt uw tuin een plek waar u telkens weer met tevredenheid naar kijkt. Een plek waar u blij van wordt en een plek waar u graag wilt verblijven. Een stukje paradijs in uw eigen tuin!

Outlux biedt geen standaard producten maar onderscheidende maatwerk tuindecoratie die past bij het verdere ontwerp van uw tuin. 

Waarom kiezen voor Outdoor Luxury

Oerdegelijke kwaliteit 

Outdoor Luxury is een specialistisch bedrijf die gericht is op het creëren van uw droomterras. Daarnaast bieden wij nog enkele overige diensten aan op het gebied van tuinen. Wij onderscheiden ons door de excellente kwaliteit van onze producten en bieden enkel unieke producten aan. Wij hebben ruime ervaring en leveren echt vakmanschap, dat ziet u in alles terug. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat u écht tevreden bent met het resultaat. Om dat te bereiken zetten wij ons volledig in op een goede communicatie tussen de beide partijen. Wij ondersteunen u volledig en bieden eerlijke adviezen. 

 

Excellente kwaliteit

w

Goede communicatie

Ruime ervaring

Unieke producten

Vakmanschap

Van bloembakken tot accesoires 

Inspiratie opdoen

Neem vrijblijvend contact met ons op

Voor al uw vragen, advies of een offerte