Terrasoverkappingen

Een unieke terrasoverkapping op maat

Uiterst kwalitatief en zeer uniek

De design terrasoverkappingen van Outlux zijn stuk voor stuk een lust voor het oog. Welk type terrasoverkapping u ook kiest, u ziet het vakmanschap en de kwaliteit direct. Verken de details en ontdek hoe design, comfort en kwaliteit samen gaan en resulteren in een schitterend terras!

Een terrasoverkapping is iets duurzaams, een droom, iets waar u goed over nagedacht hebt. Omdat wij deze droom volledig naar wens willen vervullen, is voor ons het persoonlijke contact erg belangrijk. Wij nemen echt de tijd voor u en komen graag bij u langs op locatie. 

Wij hebben ons volledig gespecialiseerd in de overkappingen van Weinor, een Duitse fabrikant die staat voor kwaliteit, design en een sublieme afwerking. Outlux is een officiële dealer van Weinor en heeft hierdoor volledige ondersteuning van de fabrikant: van ontwerp tot garantieafhandeling. 

Wij maken graag kennis met u, neem gerust contact met ons op.

Waarom kiezen voor Outdoor Luxury

Oerdegelijke kwaliteit

Outdoor Luxury is volledig gericht op het creëren van uw droomterras. Daarnaast bieden wij nog enkele overige diensten aan op het gebied van tuinen. Wij onderscheiden ons door de excellente kwaliteit van onze producten en bieden enkel unieke producten aan. Wij leveren vakmanschap, dat ziet u in alles terug. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat u écht tevreden bent met het resultaat. Om dat te bereiken zetten wij ons volledig in op een goede communicatie tussen de beide partijen. Wij ondersteunen u volledig en bieden eerlijke adviezen. 

Excellente kwaliteit

w

Goede communicatie

i

Uitgebreide offerte op maat

Unieke producten

Vakmanschap

Uw terrasoverkapping door ons laten aanleggen

Onze werkwijze

1. Oriëntatie en 1e afspraak  

U heeft interesse in een terrasoverkapping en neemt hiervoor contact met ons op. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs in een eerste afspraak. Hierin kunnen wij elkaar ontmoeten, de wensen bespreken en een uitleg geven over onze producten. Ook zullen wij, indien gewenst, een eerste opmeting doen. Wij geven graag antwoord op al uw vragen.

2. Offerte wordt op maat gemaakt

Bij verdere interesse zullen wij in overeenstemming met u een vrijblijvende offerte maken op maat. Afhankelijk van uw wensen sturen wij de offerte toe per mail of wij komen opnieuw langs om de offerte voor te stellen. Wij prefereren een kosteloze en persoonlijke afspraak zodat wij de offerte duidelijk kunnen toelichten en al uw vragen kunnen beantwoorden.  Onze offertes zijn zeer gedetailleerd en compleet. Ook is de prijs van eventuele uitbreidingen naar later toe al bekend.

Maestro terrasoverkapping

3. Bestellen van uw maatwerk overkapping

Indien er vanuit de offerte wordt overgegaan tot een aankoop zullen wij uw overkapping bestellen. Uiteraard wordt voordat wij de overkapping bestellen, alles uiterst nauwkeurig opgemeten. Alle wensen en aspecten worden besproken. Wij bestellen pas als u 100% tevreden bent. Wij geven u een nauwkeurige indicatie van de levertijd en houden u tussendoor continue op de hoogte. Eventuele aanpassingswerken kunnen voor deze leverdatum uitgevoerd worden.


4.
Plaatsen van de overkapping 

Wij spreken vooraf met u een datum af waarop wij de overkapping zullen plaatsen. De plaatsing van de overkapping gebeurt op deze afgesproken dag en zal afhankelijk van de overkapping 1 tot 2 dagen duren. Mogelijks dienen er achteraf nog enkele details te worden afgewerkt. Wij laten altijd alles netjes achter. Ook als u zelf achteraf nog wensen heeft, denken wij met u mee en werken het af naar 100% tevredenheid.


5. Oplevering, genieten & after service

Wij leveren de overkapping op nadat u voor 100% tevreden bent. Ons doel is dat als wij weg zijn,  u lekker kan genieten van uw glaasje bubbels onder uw nieuwe prachtige overkapping! Als er nadien nog uitbreidingen nodig zijn, zoals verticale zonwering, glazen schuifwanden, decoratie en dergelijke: dan komen wij graag weer bij u langs!

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Voor al uw vragen, advies of een offerte