Lamellendak IMAGO 

Het lamellendak Imago van Corradi staat prachtig in combinatie met het zwembad en het pool house. De donkerbruine kleur zorgt voor een mooi geheel met de achterliggende bouw. Aan de zijkant komt nog een kleine overdekking met hout. De glazen schuifwanden zorgen voor comfort op frissere dagen. De kindjes kunnen dan lekker opwarmen achter het glas. De sfeervolle verlichting rondom zorgt voor gezellige avonden op het terras.

Heerlijk genieten

Zalig genieten met Imago

Er werden voorlopig geen screens geplaatst. De glazen schuifwanden werden vrij snel aangevraagd na de plaatsing. De klant wou eerst even afwachten, maar ons Belgisch weer durft al eens vervelend doen. Door de glazen schuifwanden verhoog je het comfort doordat je uit de wind kan zitten. In de tussenseizoenen geven ze je fijne warmte van de zon. In de zomer schuif je ze lekker open en zijn de muggen daar, sluit je ze weer. Hetzelfde als de zon weg is.

Ook een overkapping nodig?

Vraag naar productmogelijkheden of vraag je offerte aan

Imago is een zeer veelzijdige en zeker de mooiste overkapping op de markt. Er is veel oog voor detail en afwerking. De motor beweegt de lamellen uiterst stil. De lamellen zitten verborgen achter een profiel en zijn niet zichtbaar. Dit profiel werkt ook als spatprofiel. Er is zeer weinig condens op de lamellen in de tussenseizoenen. Zowel screens, profielen van de screens als de rail van de glazen schuifwand zijn volledig ingewerkt en zorgen voor een strak design. De uitbreidingen kunnen steeds op een later tijdstip bijgezet worden.