Lamellendak IMAGO

Een gezellig plekje vol ontspanning en rust. We willen graag ontspannen na een drukke dag op het werk. Waar kan dat beter dan in je eigen tuin? Deze klant was op zoek naar een fijn plekje om de lounge te zetten. De kantelbare lamellen van Imago geven schaduw en ventilatie als je dat wenst. 

Heerlijk genieten

Rust in eigen tuin

Een mooie witte strakke overkapping met lamellen. Deze vrijstaande overkapping is voorzien van een screen aan de achterzijde. Aan de zijkanten wou de klant graag een kleine afscheiding. Daar zorgen 2 Aura panelen voor. Deze zijn voorzien van kantelbare lamellen in wit aluminium. De verlichting rondom is dimbaar en geeft extra sfeer ’s avonds.

Ook een overkapping nodig?

Vraag naar de productmogelijkheden of vraag uw offerte aan

Imago is een zeer veelzijdige en zeker de mooiste overkapping op de markt. Er is veel oog voor detail en afwerking. De motor beweegt de lamellen uiterst stil. De lamellen zitten verborgen achter een profiel en zijn niet zichtbaar. Dit profiel werkt ook als spatprofiel. Er is zeer weinig condens op de lamellen in de tussenseizoenen. Zowel screens, profielen van de screens als de rail van de glazen schuifwand zijn volledig ingewerkt en zorgen voor een strak design. De uitbreidingen kunnen steeds op een later tijdstip bijgezet worden.