Zomerse kleuren IMAGO 

Een overkapping showtuin waardig? Dan moet je gewoon durven! De kleuren roepen gewoon zomer!  De Imago in onze showtuin is voorzien van allerlei uitbreidingen. Deze zijn steeds onzichtbaar weggewerkt. Overloop even mee wat je allemaal kan kiezen op Imago.

Heerlijk genieten

Luxe overkapping met meubelen Flexx van  Jardinico

Een plaatje in je tuin! Dat kan ook bij jou! Deze Imago is een lamellendak van het merk Corradi. Italiaans design om u tegen te zeggen. Deze Imago is voorzien van een vloer Domino, maar kan steeds zonder gekozen worden.

Allerlei uitbreidingen kunnen samen met de overkapping gezet worden, maar ook later worden toegevoegd. Hier houden we steeds rekening met jou wensen en houden we, in de mate dat dat mogelijk is, rekening met je wensen in de toekomst.

 

Daarom is klanttevredenheid voor ons zo belangrijk. Graag komen we met een glimlach terug om je te voorzien van een extra screen, een schuifwand of een mooie lounge!

Van idee naar realisatie

Hoe we te werk zijn gegaan

Onze showtuin heeft ondertussen al een hele transformatie ondergaan. De overkapping is gezet in het meest gekke weer. Het heeft deze april dag gesneeuwd, geregend, felle wind, zonneschijn,…alles was erbij. Fase 1 was de opbouw van de overkapping met de vloer. De Imago heeft een aparte ruimte voor douche en toilet. Het lichtdak bovenaan is voorzien van massief polycarbonaat voor een mooie lichtinval. De ruimte wordt afgesloten met Aura panelen, voorzien van kantelbare lamellen in een witte kleur. De buitenzijde van de overkapping is wit. De buitenzijde en de lamellen zijn een zomersblauw. De vloer heeft keramieken tegels met marmerlook voor een zomers gevoel. 

Er werden 2 vaste wanden in wit aluminium ingezet. Dat maakt dat je bepaalde zaken hierin kan bevestigen, zoals een kapstok, verwarming, een tv. Deze blijft trouwens heel de winter hierin hangen, net als alle meubelen gewoon blijven staan. Dat is mogelijk door de glazen schuifwanden rondom.

Een screen aan de zijkant en aan de voorkant zorgen voor optimaal comfort bij invallende zon.

De verlichting is rondom rond voorzien en 2x in de lamellen. Dit is dimbaar voor het creëren van meer sfeer.

Ook een overkapping nodig?

Vraag naar product de mogelijkheden

Wil je ook graag een mooie overkapping in je tuin? Dan helpen we je hiermee graag verder. Vraag vandaag je offerte aan.