Altijd licht en luchtig met TERRAZZA PURE

Het meeste licht behoud je met een glazen dak. Hier heb je het meeste gevoel van een ‘dak’ boven je hoofd MET als grote voordeel dat dat niet ingesloten voelt. Geen vervelend getik zoals bij een polycarbonaat dak, stevigheid dat gemakkelijk gereingd kan worden, steeds veel licht in je huis, een strak uitzicht. Dat is TERRAZZA PURE.

Glas is te warm zeg je? Ja het klopt dat glas opwarmt door de zon. Hierdoor werken we steeds met een zonweringsdoek, dat we ónderin hangen. Bovenop kan, maar is esthetisch niet mooi en het doek ziet feller af door het weer. Plus: je mag het dan niet gebruiken bij regenweer. Deze problemen heb je niet bij een onderhangende zonwering. Doordat je overkapping niet geïsoleerd is, zal de buitentemperatuur dezelfde worden onder je overkapping. Met het zonweringsdoek warmen de stenen van je terras niet op en is het dus niet warmer dan erbuiten, maar koeler. Het doek geeft ook schaduw op je huis en dus is het hier ook koeler.

Plus de warmte via je glas zal je zeer appreciëren in voor-en najaar, want dat warme gevoel op je gezicht: da’s pas leuk! 

Alsof je in open lucht zit

glazen dak terrazza pure

Dit project is een ‘specialleke’! Indertijd was een inspringing aan de wand bij Terrazza Pure niet mogelijk. Dat geldt niet voor ons, wij deden het toch! Met dit mooie resultaat, dat zelfs het project van de maand is geweest in België, Nederland en Duitsland!

De klant woont meer oostgericht en dus is er geen zonwering. Er zijn wel verwarmers geplaatst voor de frissere avonden, zoals je op onderstaande foto’s kan zien.

Ook zijn er op alle zijden screens geplaatst en is de middelste staander uitgelijnd op de woning. Er werd rechts aan de woning een klein plaatwerk voorzien om de opening te dichten.

Deze toffe klanten zijn zeer tevreden met hun mooie overkapping, net als ons!