Welness onder lamellendak IMAGO

Imago kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Om een mooie grote tafel te plaatsen en lekker te eten, lekker languit te liggen in een mooie lounge. De plaatsing van een jacuzzi kan perfect bij Imago. De lamellen kunnen zo gekanteld worden dat je een fijne ventilatie krijgt. Ook op hetere dagen kantel je de lamellen een beetje en krijg je een goede luchtdoorstroming. Zeker bij gebruik van screens is dit een pluspunt.

Heerlijk genieten

LOsstaande overkapping in de tuin

Imago heeft een mooie keuze Coccoon. Dat wil zeggen dat je een kleurcombinatie kan maken waarbij ook de binnenkant van de overkapping een kleur krijgt. Meestal is dit de kleur van de lamellen en krijgt buitenzijde een ander kleur.

De screens kunnen dan mooi aansluiten in een overeenkomende kleur. Natuurlijk kunnen durvers altijd kiezen voor een groter contrast! 

Van idee naar realisatie

Hoe we te werk zijn gegaan

Nadat klanten via social media of via de website bij ons komen, is er de keuze dat wij bij hen langs gaan of ze komen, voorzien van zoveel mogelijk informatie naar ons. Ze kunnen dan kijken welke modellen hen aanstaan en wat zou passsen aan hun woning. Op basis hiervan maken we een gepaste offerte, waarbij sommige onderdelen in optie staat. Zo heb je altijd ee idee van een uitbredininbg, ook al zou deze later gebeuren. Na goedkeuring door de klant komen we langs voor een nauwkeurige opmeting en een bespreking van de kleurkeuzes van de klant. De bestelling wordt ingezet en we houden je op de hoogte levertijden en plaatsingstijden. Deze klant wou de jacuzzi eronder zetten en heeft nog ruimte over voor een tafel of zetel.

Ook een overkapping nodig?

Vraag naar de product mogelijkheden

Wil je ook graag een mooie overkapping? Vraag naar de mogelijkhden, een afspraak of een offerte.