Want alles kan met TERRAZZA PURE

Terrazza is is zeer veelzijdig naar mogelijkheden. Toen we deze overkapping plaatsten, was dit model eigenlijk enkel als wand model te plaatsen. Wij hebben deze vrijstaand gezet als open poolhouse. Ondertussen is er een dragende wandaansluiteing verkrijgbaar indien de overkapping vrijstaand gezet word of als de gevel het niet toelaat om te bevestigen. We koppelden hier 2 modules met een dubbele staander. Ondertussen kan Terazza Pure mét een gemeenschappelijk staander gekoppeld worden tot 14 m!

Heerlijk genieten

Meerdere modules met Terrazza pure

Omwille van de aanwezigheid van grote bomen en het daarbijhorend bladverlies in de herfst, werden er dichte panelen Trespa als dakbedekking gebruikt. Daarbij werden 2 panelen glas gelegd voor de lichtinval. Op deze manier is een zonwering niet nodig.

Aan de zijkant wou de klant graag een dicht gedeelte voor de techniek van het zwembad. Hierbij gebruikten we aluminium sandwich panelen, dewelke geïsoleerd zijn en mooi meegelakt in dezelfde kleur als de overkapping. We voorzagen deze ruimte van een mooie glazen deur en licht aan de binnenzijde.

Het dichte gedeelte springt een stuk in zodat het geheel niet te zwaar word.

Verder werden er 4 verwarmers voorzien om koelere momenten te breken.

Van idee naar realisatie

hoe we te werk zijn gegaan

De klant wou graag een mooie overdekking naast het zwembad. Hierbij was het belangrijk dat er geen glas werd gebruikt omwille van de aanwezigheid van grote bomen. Er werden wel 2 glazen panelen gebruikt voor lichtinval. De houten wand aan de achterzijde zorgt voor een warme toets. Ze geeft ook de mogelijkheid om bepaalde zaken te bevestigen aan de wand, verlichting, verwarming, een tv,… De berging is ruim en springt in, wat een mooi geheel geeft met de lange lengte van 13 m.