Kwaliteitsvol lamellendak ARTARES 

We kennen het allemaal: de Duitse topkwaliteit. Het was even wachten op het lamellendak maar de Artares van Weinor geeft ons weer de topkwaliteit die we gewoon zijn van Weinor. Stevigheid, engineering om u tegen te zeggen en unieke afwerking! Met een afwatering in het kader waar zeer goed over is nagedacht en in uitvoering gebracht, wordt het water met de dubbele goot steeds goed afgevoerd.

Heerlijk genieten

Prachtig plekje om tot rust te komen

De vraag van deze klanten was om een overdekking te voorzien die stevig was, strak en goed zou passen bij de woning. Ze kozen voor de Artares van Weinor. 

De overkapping is voorzien van verlichting rond om rond. De screen zitten mooi weggewerkt in het kader. 

Waar de muur naar voren springt aan de woning, hebben we een mooi vast stuk gezet met een zwart gelakt aluminium sandwich paneel. Ook de bovenzijde tussen overkapping en woning werd op dit stukje dicht gemaakt. 

Ook een overkapping nodig?

Vraag naar de productmogelijkheden of vraag nu uw offerte aan

Artares is kiezen voor kwaliteit en stevigheid. Met deze overkapping ben je voor vele jaren gesteld met een prachtig plekje om te aperitieven en te dineren op je terras. Denk aan de vele ontbijtjes die zullen volgen hier! Artares kan ook steeds nadien worden uitgebreid met screens en/of glazen schuifwanden voor nog meer comfort op je terras.