Bourgondisch buitenleven met IMAGO

Dat Imago veelzijdig is, dat is duidelijk! Deze klanten wilden graag een overkapping die ze konden afsluiten van weer en wind, om zo te kunnen genieten van een hapje en een drankje. De buitenkeuken met de rode bbq vormt een mooi geheel met de zwarte overkapping.  De overkapping is voorzien van een glazen schuifwand aan de windkant en 2 screens op de andere zijdes.

Heerlijk genieten

Luxe overkapping IMAGO

Waar beter genieten dan aan je eigen woning? Met een mooie tuin en een mooi terras is het altijd zomer. 

De glazen wand zorgt voor beschutting tegen wind. Die is jammer genoeg in ons Belgenlandje vaak een spelbreker. In de voor- en najaarsdagen zorgt de glazen wand dan weer samen met het zonnetje voor warmte. Aan de andere zijden werden screens voorzien die op hun beurt ook weer wind en ook zon buitenhouden.

De doorgang langs het huis kan worden gesloten met een schuivend Aura paneel. Dit geeft een mooie en unieke toets aan hun overkapping.

Er is een sfeervolle verlichting van de verlichting rondomrond en een led balk in de lamellen.

 

Ook een overkapping nodig?

Vraag naar de product mogelijkheden

Imago is een zeer veelzijdige en zeker de mooiste overkapping op de markt. Er is veel oog voor detail en afwerking. De motor beweegt de lamellen uiterst stil. De lamellen zitten verborgen achter een profiel en zijn niet zichbaar. Dit profiel werkt ook als spatprofiel. Er is zeer weinig condens op de lamellen in de tussenseizoenen. Zowel screens, profielen van de screens als de rail van de glazen schuifwand zijn volledig ingewerkt en zorgen voor een strak design. De uitbreidingen kunnen steeds op een later tijdstip bijgezet worden.