Strak gemak met ALBA

De overkapping Alba van Corradi is een slanke constructie met een uitstekende kwaliteit! Deze aluminium terrasoverkapping kan vrijstaand en aan de woning bevestigd worden.

Deze klanten wouden graag een knus hoekje op het terras waarin ze een buitenkeuken konden zetten. De wand werd afgewerkt met hout. Omdat de woning een kromming heeft, kon de overkapping hier niet volledig tegen staan. Wij maakten dit dicht met aluminium in dezelfde kleur als de overkapping. Aan de voorzijde werd een screen voorzien, als bescherming tegen kille wind.

Heerlijk genieten

Mooie overkapping met verwarming

De overkapping werd gekozen in dezelfde kleur als de ramen en sluit mooi aan bij het hout en de muren. We plaatsen ook 2 verwarmers van Heatstrip. Deze geven samen met de screen aan de voorzijde extra comfort op frissere dagen.

Van idee naar realisatie

Hoe we te werk zijn gegaan

Voor dit project werden we gecontacteerd door het groenbedrijf Van Vlierden. We zijn bij de klant langs gegaan en hebben gekeken naar hun budget en wensen.

Samen met Van Vlierden, dat zorgde voor de mooie tuin en de houten wand, gaf dat dit mooie resultaat!

Verleysen zorgde voor de mooie buitenkeuken.

Ook een overkapping nodig?

Vraag naar de product mogelijkheden of vraag een offerte aan

Alba is een overkapping dat zorgt voor een uitstekende verhouding budget-kwaliteit. De staanders en het kader zijn slank en uiterst stevig. Alba is flexibel in de zin dat je verschillende afmetingen kan koppelen en in sommige gevallen een staander kunt verplaatsen of zelfs weglaten. Het is wel zo dat Alba een aantal beperkingen heeft. Zo zijn screens en glazen schuifwanden steeds in opbouw. Je kan op dezelfde zijde OF een screen zetten OF een schuifwand. Beide op dezelfde zijde kan niet. Je kan alles wel steeds nadien bijzetten. De maximum afmeting in 1 module is 6083 mm x 4500 mm. Meerdere modules kunnen steeds gekoppeld worden. Wil je groter of meer uitbreidingsmogelijkheden dan raden we je Imago of Artares aan.