Praktisch gemak met PERGOTEX II

Wil je nu wel in de zon of is dat toch te warm? Het maakt niet uit, want met je PergoTex II kies je het op het moment dat je het wilt. Het dak van de PergoTex II bestaat uit een stevig PVC doek. Dit doen kan in een lichtdoorlatende versie gekozen worden of een standaard verduisterende variant. Het lichtdoorlatend doek zorgt voor optimaal licht in de woning en toch heb je hier 100 % schaduw én is het doek 100 % waterdicht! Veel commentaren van onze klanten gaan er dan ook over dat het zo fijn vinden dat ze bij een regenbui niet naar binnen moeten rennen, maar gewoon rustig kunnen verder eten.

Heerlijk genieten

OPenschuifbaar dak pergotex ii

Maak je eigen keuze: doek open of dicht. Zelfs half open kan! Het PVC dak staat strak gespannen tussen de doekbuizen. Deze zijn van dik aluminium en zeer strak in uitzicht.

Doordat het doek licht doorlaat bij de lichtdoorlatende variant, is er altijd optimaal licht in huis én is er beschutting op het terras.

Het doek is onderhoudsarm wat wil zeggen dat met de regen er veel vuil afspoelt. Laat dat in onze drukke agenda toch wel een groot voordeel zijn.

Er zijn zeer sfeervolle led’s in de dakbalken. Deze zijn ook dimbaar. 

PergoTex II is met voorsprong onze favoriet! Beschut tegen regen en zon, onderhoudsarm, fijn te plaatsen, top Duitse kwaliteit en betrouwbaar! Het zal je dan ook niet verbazen dat onze PergoTex op het terras het 90% van de tijd uitgeschoven staat. Door de aanwezigheid van glazen schuifwanden hoeven we niet te slepen met meubilair of kussen voor en na de winter.

Van idee naar realisatie

hoe we te werk zijn gegaan

De klanten die deze overkapping geplaatst hebben, zijn mensen met een heel drukke agenda. Ze zochten een overkapping die strak was, kwaliteitsvol en weinig onderhoud nodig had. Dan komen we steevast op PergoTex II uit. 

We geven je graag wat foto’s mee van onze jongens in actie: