Lamellendak IMAGO

De overkapping Imago van Corradi heeft een sublieme afwerking. Ze kan gekozen worden in verschillende kleuren. Ook de staanders aan de binnenzijde kunnen gekleurd worden voor een perfect uitziende overkapping.

Heerlijk genieten

uitbreidbaar naar wens

De overkapping werd hier in de kleuren grafiet en wit gekozen. De klant koos enkel voor verlichting rondom rond wat zorgt voor een fijne sfeerverlichting op donkere dagen en avonden. 

Op de ’tochtzijde’ werd een screen geplaatst in de kleur Carbon-Carbon. Dit zorgt voor een beschutte zijde en neemt het zicht weg van de buren voor meer privacy.

De staanders zijn op de bestaande vloer gezet en bij Imago is dit mooi afgewerkt en zijn er geen voetplaten zichtbaar. Ook de afvoeren zijn nauwelijks zichtbaar.

Deze klant is zeer tevreden met zijn overkapping, dat heeft hij al meermaals laten weten! 

Van idee naar realisatie

hoe we te werk zijn gegaan

De keuze bij deze klant was snel gemaakt. Ze wisten wat ze wilden en gingen ervoor. We plaatsen op een mooie lentedag de vloer Domino en werkten vandaar uit verder. Eens het frame stond werden de lamellen erin gelegd. De screens zijn volledig ingewerkt en niet zichtbaar van buitenaf. De vaste wand en de schuifwanden zijn iets later geplaatst. De klant maakte het geheel super gezellig met meubeltjes en decoratie.

Ook een overkapping nodig?

vraag naar de productmogelijkheden of vraag nu een offerte aan

Imago is een zeer veelzijdige en zeker de mooiste overkapping op de markt. Er is veel oog voor detail en afwerking. De motor beweegt de lamellen uiterst stil. De lamellen zitten verborgen achter een profiel en zijn niet zichbaar. Dit profiel werkt ook als spatprofiel. Er is zeer weinig condens op de lamellen in de tussenseizoenen. Zowel screens, profielen van de screens als de rail van de glazen schuifwand zijn volledig ingewerkt en zorgen voor een strak design. De uitbreidingen kunnen steeds op een later tijdstip bijgezet worden.