Luxe lamellendak Imago 

Bij het lamellendak Imago zijn er zeer veel mogelijkheden naar uitbreidingen toe. Deze zitten steeds weggewerkt en zijn overal mooi ingebouwd. De screens zitten in het kader en zijn niet zichtbaar. Zelfs de profielen van de screens zijn mooi weggewerkt in de staanders. Net als de rail voor glazen schuifwanden. Das pas strak én functioneel.

Weet je nog niet wat je wilt, bekijke het dan een paar seizoenen. Laat het budget het op het moment niet toe, geen enkel probleem. Het kan steeds nadien worden bijgezet én je hoeft nooit te kiezen tussen OF screens OF wanden op dezelfde zijde, het kan beiden! Das pas tof!

Heerlijk genieten

Luxe overkapping inclusief screen en vaste wand

Bij deze overkapping is aan de zijkant rechts is een screen voorzien. De lijst verdwijnt in het kader en zie je dus niet. Er steken ook geen prodielen uit aan de staanders. Dat is mooi weggewerkt.

Aan de andere zijde wou de klant beschutting tegen wind en inkijk, maar wou graag iets stevigers dan een screen. Dat kan dan met een alumiunium vaste wand.

Deze is zeer stevig en kan gekozen worden in een gewenste kleur. Hier werd het eenvoudig en mooi gehouden met een wand in dezelfde kleur.

De lamellen kan je kantelen zodat er op hete dagen ventilatie is. Dat effect is echt groot en je zal merken dat het zo erg aangenaam is op het terras, ook op echt hete dagen.

Op de foto’s hieronderaan kan je zien dat we ook steeds zorgen voor een mooie afwerking. Bij spleten of kieren of aansluitingen naar andere elementen, zorgen we voor een gepaste oplossing.

Ook een overkapping nodig?

Vraag naar product de mogelijkheden of vraag je offerte aan

Imago is een zeer veelzijdige en zeker de mooiste overkapping op de markt. Er is veel oog voor detail en afwerking. De motor beweegt de lamellen uiterst stil. De lamellen zitten verborgen achter een profiel en zijn niet zichbaar. Dit profiel werkt ook als spatprofiel. Er is zeer weinig condens op de lamellen in de tussenseizoenen. Zowel screens, profielen van de screens als de rail van de glazen schuifwand zijn volledig ingewerkt en zorgen voor een strak design. De uitbreidingen kunnen steeds op een later tijdstip bijgezet worden.