Luxe lamellendak IMAGO 

Deze overkapping Imago van Corradi is om bij weg te dromen! Een knusse coccon van rust, privacy en ontspanning. In de mooie tuin van deze klant komen de mooie kleuren perfect tot hun recht. Imago kan gekozen worden in verschillende kleuren. Ook de staanders aan de binnenzijde kunnen gekleurd worden voor een perfect uitziende overkapping.

Heerlijk genieten

Luxe overkapping in het groen

De overkapping is voorzien van een vaste wand in aluminium, glazen schuifwanden op alle andere zijdes en screens aan de kanten waar de zon invalt. De lamellen geven schaduw en zorgen voor ventilatie op warme dagen als het te heet is.

Deze Imago is voorzien van een vloer Domino. Hierin legden we mooie witte tegels met marmerlook. De screens zijn volledig ingewerkt en niet zichtbaar van buitenaf. Ook de profielen van de screens zijn ingewerkt, net als de rails van de schuifwanden.

De klant had een mooie betonnen vlak voorzien om op te plaatsen. Met Domino is dat zelfs niet nodig en kan er op een gewone stevige ondergrond gewerkt worden.

Van idee naar realisatie

Hoe we te werk zijn gegaan

De keuze bij deze klant was snel gemaakt. Ze wisten wat ze wilden en gingen ervoor. We plaatsen op een mooie lentedag de vloer Domino en werkten vandaar uit verder. Eens het frame stond werden de lamellen erin gelegd. De screens zijn volledig ingewerkt en niet zichtbaar van buitenaf. De vaste wand en de schuifwanden zijn iets later geplaatst. De klant maakte het geheel super gezellig met meubeltjes en decoratie.

Ook een overkapping nodig?

Vraag naar de productmogelijkheden of vraag nu uw offerte aan

Imago is een zeer veelzijdige en zeker de mooiste overkapping op de markt. Er is veel oog voor detail en afwerking. De motor beweegt de lamellen uiterst stil. De lamellen zitten verborgen achter een profiel en zijn niet zichtbaar. Dit profiel werkt ook als spatprofiel. Er is zeer weinig condens op de lamellen in de tussenseizoenen. Zowel screens, profielen van de screens als de rail van de glazen schuifwand zijn volledig ingewerkt en zorgen voor een strak design. De uitbreidingen kunnen steeds op een later tijdstip bijgezet worden.