Zonwering

Hoogwaardige zonwering voor iedere situatie

Verticale zonwering | Optimaal gebruik van uw terras

Outlux biedt een ruim scala aan hoogwaardige zonwering aan, welke allemaal worden afgestemd op uw wensen en situatie. Wij leveren enkel maatwerk en ook hier vindt u de unieke kwaliteit terug. Door onze producten kunt u zonder stress genieten van het buitenleven. 

Zo kunnen wij zonwering leveren die naast bescherming tegen de zon, ook bescherming biedt tegen regen en wind. Maak optimaal gebruik van uw zonwering door gebruik van een handzender. Als het gaat regenen of de zon wordt te fel, drukt u simpelweg op de knop en het scherm wordt automatisch uitgerold. U zit altijd comfortabel en droog zonder uw terras te hoeven verlaten. Onze zonwering is decoratief, stijlvol, slank en chique. U bracht nog nooit zoveel tijd door op uw terras!

Wij zorgen graag voor een uitbreiding van uw overkapping met screens. Op deze manier kan u optimaal gebruik maken van uw terras!

Creëer een uniek terras op maat waar u altijd wilt verblijven!

Waarom kiezen voor Outdoor Luxury

Oerdegelijke kwaliteit

Outdoor Luxury is een specialistisch bedrijf die gericht is op het creëren van uw droomterras. Daarnaast bieden wij nog enkele overige diensten aan op het gebied van tuinen. Wij onderscheiden ons door de excellente kwaliteit van onze producten en bieden enkel unieke producten aan. Wij hebben ruime ervaring en leveren vakmanschap, dat ziet u in alles terug. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat u écht tevreden bent met het resultaat. Om dat te bereiken zetten wij ons volledig in op een goede communicatie tussen de beide partijen. Wij ondersteunen u volledig en bieden eerlijke adviezen.

Excellente kwaliteit

w

Goede communicatie

Ruime ervaring

Unieke producten

Vakmanschap

Unieke zonwering waar u jarenlang blij van wordt

Stijlvol & kwalitatief

Verticale zonwering

Onze verticale zonwering beschermt tegen de verblindende zon en het opwarmen van terrassen en binnenruimtes. Maar daarnaast is het ook handig om meer privacy te creëeren en nieuwsgierige blikken te weren. Ook vervelende windjes worden tegengehouden door een screen. Wij leveren de verticale zonwering op onze geplaatste overkappingen en kijken graag samen met u of het mogelijk is op uw bestaande overkapping. 

De verticale zonwering geeft extra troeven op uw terras. De zijkanten en/of de voorkant is hierdoor afsluitbaar en u kunt ook in slechtere weersomstandigheden nog heerlijk gebruik maken van uw terras.  Onze verticale zonwering beschermt overigens niet alleen uzelf maar ook uw tapijt, meubels en vloer. 

Perfect gebruik van uw terras in alle omstandigheden!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Voor al uw vragen, advies of een offerte