+32 476 02 11 40 info@outlux.be

Zonwering

Hoogwaardige zonwering voor iedere situatie 

Pergola zonwering | verticale zonwering | & meer

Pergola zonwering

Outlux biedt een ruim scala aan pergola zonnewering aan, welke allemaal worden afgestemd op uw wensen en situatie. Wij leveren enkel maatwerk en een unieke kwaliteit zonwering. Door onze producten kunt u stijlvol en heerlijke genieten van het buitenleven. 

Zo kunnen wij zonwering leveren die naast bescherming tegen de zon, ook bescherming biedt tegen regen en wind. Doordat de zonwering elektrisch is, kunt u altijd blijven genieten van uw terras. Als het gaat regenen of de zon wordt te fel, drukt u simpelweg op de knop en het scherm wordt automatisch uitgerold. U zit altijd comfortabel en droog zonder uw terras te hoeven verlaten. Onze zonwering is decoratief, stijlvol, slank en chique. Wij zorgen ervoor dat u altijd kunt genieten van uw terras en u er altijd wilt verblijven. 

Creëer een uniek terras op maat waar u altijd wilt verblijven!

Waarom kiezen voor Outdoor Luxury

Oerdegelijke kwaliteit 

Outdoor Luxury is een specialistisch bedrijf die gericht is op het creëren van uw droomterras. Daarnaast bieden wij nog enkele overige diensten aan op het gebied van tuinen. Wij onderscheiden ons door de excellente kwaliteit van onze producten en bieden enkel unieke producten aan. Wij hebben ruime ervaring en leveren echt vakmanschap, dat ziet u in alles terug. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat u écht tevreden bent met het resultaat. Om dat te bereiken zetten wij ons volledig in op een goede communicatie tussen de beide partijen. Wij ondersteunen u volledig en bieden eerlijke adviezen. 

  

Excellente kwaliteit

w

Goede communicatie

Ruime ervaring

Unieke producten

Vakmanschap

Unieke zonwering waar u jarenlang blij van wordt

Stijlvol & kwalitatief

Verticale zonwering

Onze verticale zonwering beschermt tegen de verblindende zon en het opwarmen van terrassen en binnenruimtes. Maar daarnaast is het ook handig om meer privacy te creëeren en nieuwsgierige blikken te weren. Wij leveren de verticale zonwering in veel verschillende varianten en uitbreidbare functies. (Bijna) alles is mogelijk wanneer u kiest voor Outlux. Door het onopvallende design van onze zonwering geeft het uw huis op elke plek een fantastische uitstraling. 

De verticale zonwering kan worden bevestigd aan uw ramen maar ook bijvoorbeeld aan uw terras. Daardoor zijn de zijkanten afsluitbaar en kunt u ook in slechtere weersomstandigheden nog heerlijk gebruik maken van uw terras.  Onze verticale zonwering beschermt overigens niet alleen uzelf maar ook uw tapijt, meubels en parket. 

De perfecte vervanger van jaloezieën of rolluiken die altijd past!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Voor al uw vragen, advies of een offerte